Srijeda, 30 Travanj 2014 11:51

Policijsko izvješće

Ocijeni sadržaj
(3 glasova)

  Dragovoljna predaja eksplozivnih sredstava

U  utorak, 29. travnja 2014. godine, građanin koji je zatražio da ostane anoniman dragovoljno je predao policijskom službeniku za protueksplozijsku zaštitu dvije puške, jedan spremnik za pušku te jednu ručnu bombu M75. Oružje i streljivo je izuzeto te pohranjeno u prostorije Policijske uprave.

Bijeg s mjesta prometne nesreće

U utorak, 29. travnja 2014. godine, oko 16 sati, u mjestu Poljana, u Kolodvorskoj ulici, na neobilježenom pješačkom prijelazu, nepoznati vozač je nepoznatim vozilom udario u osobni automobil marke „Opel“, daruvarskih registarskih oznaka, a kojeg je prethodno parkirao 40-godišnjak. Nakon toga vozač je napustio mjesto događaja a da nije ostavio podatke o sebi i vozilu kojim je upravljao. Policijski službenici tragaju za počiniteljem.

Nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari

 U utorak, 29. travnja 2014. godine, policijski službenici su temeljem naloga Županijskog suda u Bjelovaru pretražili obiteljsku kuću na području grada Lipika u kojoj prebiva 48-godišnjak prilikom čega je pronađena jedna poluautomatska puška, jedan pištolj, te oko 510 komada raznog streljiva. Protiv 48-godišnjaka slijedi kaznena prijava za kazneno djelo „Nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari“.