Utorak, 06 Svibanj 2014 13:09

Policijsko izvješće

Ocijeni sadržaj
(3 glasova)

Ukrali cement s gradilišta
U vremenskom razdoblju od 30. travnja do 5. svibnja 2014. godine, u mjestu Kričke, sa otvorenog gradilišta, nepoznati počinitelj (ili više njih) je otuđio nekoliko desetaka vreća cementa u vlasništvu poduzeća iz Daruvara. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.
Ukrali akumulator i gorivo
U vremenskom razdoblju od 2. do 5. svibnja 2014. godine, u mjesto Vetovo, nepoznati počinitelj (ili više njih) je iz ograđenog prostora u vlasništvu poduzeća iz Kutjeva sa traktora otuđio akumulator i gorivo. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.
Dragovoljna predaja eksplozivnih sredstava
U ponedjeljak, 5. svibnja 2014. godine, u Požegi, u Ulici Josipa Runjanina, građanin koji je zatražio da ostane anoniman je predao policijskom službeniku za protueksplozijsku zaštitu jednu kumulativnu tromblonsku minu M60 i 35 komada raznog puščanog streljiva. Eksplozivna sredstva su pohranjena u prostorije Policijske uprave do uništenja.
Narušavali javni red i mir
U ponedjeljak, 5. svibnja 2014. godine, oko 11.30 sati, u Lipiku, u Ulici Ivana Meštrovića, dva muškarca starosti 66 i 73 godine su narušavali javni red i mir na način da su jedan drugome izgovarali razne uvredljive i pogrdne riječi zbog čega protiv njih slijedi optužni prijedlog.