Petak, 16 Svibanj 2014 14:36

Policijsko izvješće

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

Dva narušavanja javnog reda i mira

U četvrtak, 15. svibnja 2014. godine, oko 11.15 sati, u Požegi, u Ulici Kamenita vrata, u prostorijama casina, dva muškarca starosti 59 i 63 godine su se verbalno i tjelesno sukobili zbog čega protiv njih slijedi optužni prijedlog.

U četvrtak, 15. svibnja 2014. godine, oko12.30 sati, u Požegi, na Trgu Svetog Trojstva, došlo je do narušavanja javnog reda i mira na način da su se verbalno i tjelesno sukobili 33-godišnjakinja i 52-godišnjak. Protiv njih slijedi optužni prijedlog.

Prometna nesreća s ozlijeđenom osobom

U četvrtak, 15. svibnja 2014. godine, oko 15.55 sati, u Požegi, na raskrižju Ulica Zrinske i Bana Josipa Jelačića, 57-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom marke „Seat“, požeških registarskih oznaka, dolaskom do raskrižja nije se vozilom zaustavio na vidno postavljeni prometni znak „obavezno zaustavljanje“ i propustio sva vozila koja se kreću cestom s pravom prednosti prolaska te je nastavio kretanje i ušao u raskrižje prilikom čega je došlo do udara prednjim dijelom teretnog automobila marke „Iveco“, požeških registarskih oznaka, kojemu je bilo pridodano priključno vozilo marke „Kogel“, požeških registarskih oznaka a kojim je upravljao 40-godišnjak. Nakon udara osobni automobil je odbačen van kolnika na zid obiteljske kuće u vlasništvu 71-godišnjakinje. U prometnoj nesreći 57-godišnjak je teško ozlijeđen i protiv njega slijedi prekršajna prijava.

Tijekom jučerašnjeg dana dogodila su se i dva bijega s mjesta prometne nesreće u Požegi u Osječkoj i Industrijskoj ulici.