Utorak, 03 Lipanj 2014 15:55

Policijsko izvješće

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Bijeg s mjesta prometne nesreće

Policijski službenici su jučer zaprimili prijavu da je dana 31. svibnja 2014. godine, u vremenu od 19 do 21 sati, u Pakracu, u Prolazu Baruna Trenka, na neobilježenom parkiralištu, nepoznati vozač je nepoznatim vozilom udario u osobni automobil marke „Renault“, daruvarskih registarskih oznaka, a kojeg je prethodno parkirao 66-godišnjak. Nakon udara nepoznati vozač je napustio mjesto događaja a da nije ostavio podatke o sebi i vozilu kojim je upravljao. Policijski službenici tragaju za počiniteljem.
Također se tijekom jučerašnjeg dana dogodila jedna prometna nesreća s materijalnom štetom u Požegi, na raskrižju ulica Primorske i Vjekoslava Babukića.

Narušavali javni red i mir

U ponedjeljak, 2. lipnja 2014. godine, trideset minuta nakon ponoći, u voćnjaku u blizini mjestu Šumanovci, četiri muškarca starosti 20 (1,84 g/kg), 23 (1,84 g/kg), 30 (2,77 g/kg) i 36 godina (1,14 g/kg) su se verbalno i tjelesno sukobila. U osobnom automobilu 30-godišnjaka pronađena je automatska puška zbog čega protiv njega slijedi kaznena prijava za kazneno djelo „Nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari“, dok je kod 36-godišnjaka pronađena veća količina streljiva zbog čega protiv njega slijedi prekršajna prijava. Protiv sva četiri počinitelja slijedi optužni prijedlog zbog narušavanja javnog reda i mira.