Petak, 06 Lipanj 2014 11:22

Policijsko izvješće

Ocijeni sadržaj
(5 glasova)

Dovršeno kriminalističko istraživanje

Kriminalističkim istraživanjem nad 51-godišnjim muškarcem sa područja općine Čaglin utvrđene su osnovane sumnje da je u vremenskom razdoblju od kolovoza do prosinca 2012. godine potpisao i odobrio isplatu troškova iz proračuna a da kao temelj nije imao vjerodostojnu ispravu čime je oštetio proračun jedinice lokalne samouprave. Protiv počinitelja slijedi kaznena prijava za kazneno djelo „Zlouporaba položaja i ovlasti“.

Pronalazak neeksplodiranih ubojitih sredstava

U četvrtak, 5. lipnja 2014. godine, oko 15.30 sati, u mjestu Kamenski Vučjak, 59-godišnjak je pronašao dvije odbačene ručne bombe M-50 i M-75 za koje je utvrđeno da su zaostale iz Domovinskog rata. Bombe je preuzeo policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu i one će naknadno biti uništene.

Dva ugrožavanja javnog prometa

U petak, 6. lipnja 2014. godine, oko 1 sat, u mjestu Poljana, u Ulici Ljudevita Gaja, policijski službenici su prilikom kontrole prometa u osobnom automobilu marke „Volkswagen“, daruvarskih registarskih oznaka zatekli 31-godišnjeg vozača koji je upravljao vozilom pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,34 promila. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja on je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi obvezni prekršajni nalog.
Nešto kasnije, oko 2.30 sati, u Požegi, u Ulici Bana Josipa Jelačića, u prometu je