Ponedjeljak, 30 Lipanj 2014 10:40

Policijsko izvješće

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Provaljeno u osobni automobil

 U petak, 27. lipnja, u poslijepodnevnim satima, u Požegi, u Industrijskoj ulici, na parkiralištu, nepoznati počinitelj (ili više njih) je provalio u osobni automobil marke „Ford“, požeških registarskih oznaka u vlasništvu 47-godišnjaka i otuđio osobne stvari. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

 Dva narušavanja javnog reda i mira

 U petak, 27. lipnja, oko 8.30 sati, u mjestu Emovački Lug, 81-godišnjakinja je bez ikakvog povoda vikala i vrijeđala 60-godišnjakinju zbog čega protiv nje slijedi optužni prijedlog.
U nedjelju, 29. lipnja, oko 1.55 sati, u Požegi, u Ulici Sv. Florijana, u ugostiteljskom objektu, 25-godišnji muškarac (1,06 g/kg) je tjelesno napao dva muškarca starosti 19 i 22 godine. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja on je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi optužni prijedlog.

Anonimna osoba dragovoljno predala ručnu bombu i manju količinu streljiva

 U petak, 27. lipnja, u poslijepodnevnim satima, u mjestu Kraguj, osoba koja je zatražila da ostane anonimna je predala policijskom službeniku za protueksplozijsku zaštitu jednu ručnu bombu M75 i manju količinu streljiva koje je izuzeto i ono će naknadno biti uništeno.

 Zbog neprilagođene brzine sletio s ceste 

 U ponedjeljak, 30. lipnja, oko 2.35 sati, u mjestu Ivandol, 27-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom marke „Opel“, požeških registarskih oznaka pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,05 promila je uslijed neprilagođene brzine sletio van kolnika u putni kanal. Protiv 27-godišnjaka slijedi obavezni prekršajni nalog.
Također su se tijekom vikenda dogodile dvije prometne nesreće s materijalnom štetom i to u Osječkoj ulici u Požegi i u Ulici Eugena Podubskog u Pleternici.

 Isključen iz prometa zbog alkoholiziranog stanja

 U subotu, 28. lipnja, oko 3.30 sati, u Požegi, u Ulici Josipa Bana Jelačića, policijski službenici su prilikom kontrole prometa zaustavili 28-godišnjaka koji je upravljao vozilom pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,51 promila. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja on je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi optužni prijedlog.

 Požar zbog neispravnih el. instalacija na "Peugeotu"

 U subotu, 28. lipnja, oko 16.20 sati, u Požegi, u Zagrebačkoj ulici, uslijed neispravnih elektroinstalacija došlo je do zapaljenja osobnog automobila marke „Peugeot“, novogradiških registarskih oznaka u vlasništvu 33-godišnjaka.