Petak, 04 Srpanj 2014 10:49

Policijsko izvješće

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Teška krađa akumulatora i goriva

 Tijekom poslijepodneva i noći sa srijede na četvrtak, 2./3. srpnja, u šumskom predjelu u blizini mjesta Cikote nepoznati počinitelj (ili više njih) provalio je u traktor trgovačkog društva iz Pakraca te iz njega otuđio akumulatore i oko 40 litara goriva. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem.

 Maloljetnik konzumirao marihuanu

 U četvrtak, 3. srpnja, oko 19.15 sati u Požegi u Ulici Franje Cirakija policijski službenici su kod maloljetnika pronašli manju količinu cannabis marihuane zbog čega protiv njega slijedi prekršajna prijava.

Predaja ručne bombe i streljiva

 U četvrtak, 3. srpnja, policijskom službeniku je jedna osoba, koja je željela ostati anonimna, predala ručnu bombu M-75 i stotinjak komada streljiva call. 14,5 mm. Predmeti su pohranjeni u posebnu prostoriju i biti će naknadno uništeni.

Pijanog biciklistu i vozača isključili iz prometa

 U četvrtak, 3. srpnja, oko 17.40 sati u Badljevini u Kralja Tomislava ulici policijski službenici su u prometu zatekli biciklistu kojemu je utvrđena prisutnost alkohola u organizmu iznad dopuštene razine, a nekoliko sati kasnije u petak, 4. srpnja oko 1.15 sati u mjestu Gaj u Ulici braće Opića prilikom kontrole prometa policijski službenici zaustavili su 31-godišnjeg vozača osobnog automobila marke „VW Golf“, daruvarskih registarskih oznaka, kojemu je utvrđena koncentracija alkohola od 1,59 promila.
Budući da je prijetila opasnost da će nastaviti sa činjenjem prekršaja oba počinitelja smještena su u posebnu prostoriju policije do otrežnjenja i protiv njih slijede prekršajne prijave.