Utorak, 15 Srpanj 2014 16:32

Policijsko izvješće

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Dvije dragovoljne predaje oružja i eksplozivnih sredstava

 U ponedjeljak, 14. srpnja, na području grada Požege, građanin koji je želio ostati anoniman je predao policijskom službeniku jednu pušku.
Istoga dana, u mjestu Veliki Budići, 44-godišnji građanin je predao policijskim službenicima veću količinu raznog streljiva.
Pozivamo i apeliramo sve građane koji još negdje u svojim domovima čuvaju ili skrivaju oružje ili eksplozivna sredstva da ih bez straha od sankcija predaju policiji, s napomenom da građani ne donose sami oružje i eksplozivna sredstva već želju za dragovoljnom predajom prijave na broj 192 te sačekaju dolazak osposobljenih policijskih službenika koji će na dogovoreno mjesto doći u civilnoj odjeći i vozilom bez policijskih obilježja.

Potukle se zbog ranijih nesuglasica

U ponedjeljak, 14. srpnja, oko 19.30 sati, u mjestu Poreč, poradi ranijih nesuglasica verbalno su se i tjelesno sukobile dvije ženske osobe starosti 20 i 21 godinu zbog čega protiv njih slijedi optužni prijedlog.

Prometna nesreća s materijalnom štetom

U utorak, 15. srpnja, oko 2.30 sati, u Požegi, u Ulici Fratarski put, 31-godišnji vozač osobnog automobila marke „Opel“, požeških registarski oznaka, parkirao je vozilo a  nije osigurao da samo ne krene prilikom čega je došlo do kretanja vozila i spuštanja niz travnatu padinu i udara u zid poklonca Sv. Urbana u vlasništvu Grada Požege. Protiv počinitelja slijedi obavezni prekršajni nalog.