Srijeda, 06 Kolovoz 2014 10:34

Policijsko izvješće

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

Dva narušavanja javnog reda i mira

U ponedjeljak, 4. kolovoza oko 18.20 sati, u Požegi, u Osječkoj ulici, u dvorištu obiteljske kuće, 61-godišnjak je pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 2,25 promila vikao i galamio. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja on je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi optužni prijedlog.

U utorak, 5. kolovoza, oko 10.55 sati, u Požegi, u Ulici Franje Cirakija, na stubištu stambene zgrade, 30-godišnjak je tjelesno i verbalno napao dvije ženske osobe starosti 17 i 38 godina zbog čega protiv njega slijedi optužni prijedlog.

Dva požara

U ponedjeljak, oko 12 sati, u mjestu Jakšić, u Ulici Alojzija Stepinca, zbog dotrajalosti ložišta postrojenja za sušenje duhana došlo je do požara na sušari u vlasništvu 40-godišnjaka prilikom čega su izgorjeli krovište sušare i drveni dijelovi dok se za vrijeme požara u sušari nalazio duhan.

Istoga dana, oko 13.10 sati, u mjestu Jakšić, u Ulici Hrvatskih branitelja, na predjelu zvanom „Gorkulje“, na neutvrđen način je došlo do požara prilikom čega je gorjela sasječena šikara koja se nalazi uz poljski put.

Neovlašteno posjedovanje droge

U ponedjeljak, 4. kolovoza, u mjestu Kusonje, policijski službenici su temeljem naloga Prekršajnog suda u Daruvaru pretražili obiteljsku kuću koju koristi 27-godišnjak prilikom čega su pronašli manju količinu opojne droge cannabis marihuane, oko 100 komada cannabis sjemenki te pribor za korištenje cannabis marihuane zbog čega protiv njega slijedi optužni prijedlog.

Teška krađa provaljivanjem

U vremenskom razdoblju od 31. srpnja do 5. kolovoza, u Lipiku, u Vukovarskoj ulici, nepoznati počinitelj (ili više njih) je provalio u podrumske prostorije i otuđio bicikl u vlasništvu 31-godišnjaka. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.