Utorak, 12 Kolovoz 2014 10:07

Policijsko izvješće

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Pokradeno osam stabala hrastovine

 U razdoblju od 24. srpnja do 11. kolovoza, u šumskom predjelu iznad mjesta Komušina nepoznati počinitelj (ili više njih) posjekao je i otuđio osam stabala hrasta promjera na panju od 25 do 50 cm. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem.

 Udario u parkirane automobile i napustio mjesto događaja

 U ponedjeljak, 11. kolovoza, u vremenu od 16.30 do 17.55 sati u Lipiku u Hrvatske mladeži ulici na parkiralištu ispred gradskog bazena nepoznati vozač, nepoznatim vozilom oštetio je propisno parkirani osobni automobil marke „VW Passat“, novogradiških registarskih oznaka, te „Audi A6“, njemačkih registarskih oznaka, i potom napustio mjesto prometne nesreće, a da nije ostavio podatke o sebi i vozilu kojim je upravljao.

 Dovršeno kriminalističko istraživanje

 Policijski službenici Policijske uprave požeško-slavonske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 57-godišnjakom s područja Požege zbog osnova sumnje da je počinio kaznena djela „Zlouporaba položaja i ovlasti“ te „Krivotvorenje službene isprave“.

Sumnjiči ga se da je u razdoblju od 1. siječnja 2009. do 29. siječnja 2014. godine kao ravnatelj jedne srednjoškolske ustanove na području Požege iskoristio svoj položaj i ovlasti i prekoračio ih te pribavio si protupravnu imovinsku korist i time oštetio ustanovu za nekoliko desetaka tisuća kuna. Protiv 57-godišnjaka slijedi kaznena prijava nadležnom Državnom odvjetništvu.