Četvrtak, 28 Kolovoz 2014 13:10

Policijsko izvješće

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Sve više provala u kuće i vikendice

U razdoblju od 14. do 27. kolovoza, u Badljevini u Kralja Tomislava ulici nepoznati počinitelj (ili više njih) provalio je u obiteljsku kuću 54-godišnjaka iz koje nije ništa otuđio.

Tijekom noći s utorka na srijedu, 26./27. kolovoza, u mjestu Ćosine Laze nepoznati počinitelj (ili više njih) provalio je u vikendicu 48-godišnjaka te iz nje otuđio alkoholna pića.
Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljima ovih kaznenih djela.

Jučer četiri prometne nezgode, lakše ozlijeđena vozačica i 5-godišnje dijete

 U srijedu, 27. kolovoza, na području PU požeško-slavonske dogodile su se četiri prometne nesreće. 

Prva se dogodila oko 11.55 sati u Požegi u Antuna Kanižlića ulici kada je vozač teretnog vozila uslijed nepropisne vožnje unatrag udario u stup javne rasvjete.

 U vremenu od 12.58 do 13.30 sati u Požegi, u Dr. Franje Tuđmana ulici nepoznati vozač, nepoznatim vozilom oštetio je propisno parkirani „VW Golf“, požeških registarskih oznaka koji je prethodno parkirao 46-godišnjak.

 Oko 13.50 sati na državnoj cesti D-38 između mjesta Kamenska i Orljavac uslijed neprilagođene brzine 28-godišnja vozačica osobnog automobila marke „Renault“, požeških registarskih oznaka,sletjela je s kolnika i tom prilikom su ona i 5-godišnje dijete, koje se nalazilo u sigurnosnoj sjedalici, lakše ozlijeđeni.

 Isti dan oko 15.40 sati u Pakrac u na raskrižju ulica Kralja Tomislava i Vatroslava Lisinskog dogodila se prometna nesreća između dva osobna automobila u kojoj nije bilo ozlijeđenih osoba nego je samo nastala materijalna šteta.

 Za počiniteljem koji je napustio mjesto prometne nesreće,a da nije ostavio podatke o sebi i vozilu kojim je upravljao policijski službenici tragaju i protiv svih počinitelja slijede prekršajne prijave.