Ponedjeljak, 29 Rujan 2014 12:14

Policijsko izvješće

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Maloljetnica zatečena iza ponoći u gradu bez pratnje roditelja

 U nedjelju, 28. rujna, oko 1.10 sati, u Požegi, u Ulici Julija Kempfa, policijski službenici su zatekli 15-godišnjakinju bez pratnje roditelja ili druge punoljetne osobe u koju roditelji imaju povjerenja. Ona je službenim vozilom bez policijskih obilježja, uz pratnju policijskih službenika u civilnom odijelu dovezena u prostorije Policijske postaje Požega i tamo je po nju došao jedan od roditelja a slijedi obavijest nadležnom Centru za socijalnu skrb.

Subotnji izlazak završio u policijskoj postaji

 U nedjelju, 28. rujna, oko 2.30 sati, u Pakracu, u Bolničkoj ulici, verbalno su se i tjelesno sukobili 19-godišnjak (1,57 g/kg) i 20-godišnjak (1,06 g/kg). Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 19-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije a protiv obojice slijedi optužni prijedlog.

Međusobno se vrijeđali i zaradili kaznenu prijavu

 Istoga dana, oko 16.50 sati, u mjestu Marino selo, javni red i mir su narušavali 28-godišnjak i 43-godišnjak s jedne strane i 27-godišnjak i 56-godišnjak s druge strane na način da su se međusobno vrijeđali i vikali zbog čega protiv njih slijedi optužni prijedlog.