Ponedjeljak, 27 Listopad 2014 10:28

Policijsko izvješće

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

Nakon prometne nesreće teško ozlijedio staricu (91)

U subotu, oko 21 sat, u mjestu Blacko, 40-godišnji vozač osobnog automobila marke „Volkswagen“, požeških registarskih oznaka, koji je upravljao vozilom pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,61 promila, nije prilagodio brzinu kretanja vozila osobinama i stanju ceste te je udario prednjim dijelom automobila u neregistrirani i neosigurani traktor kojeg je prethodno parkirao 43-godišnjak. Prilikom udara došlo je do odbacivanja traktora i poluprikolice u metalnu ogradu te zid kuće u vlasništvu 91-godišnjakinje. Nakon prometne nesreće 40-godišnjak je tjelesno napao 43-godišnjeg vlasnika traktora, potom verbalno dvije ženske osobe starosti 18 i 26 godina koje su se nalazile na ulazu u dvorište, a 91-godišnju vlasnicu je teško tjelesno ozlijedio. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 40-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi optužni prijedlog, dok protiv 43-godišnjaka slijedi obavezni prekršajni nalog.

Tijekom proteklog vikenda dogodila se jedna prometna nesreća s materijalnom štetom u Eminovcima u Vukovarskoj ulici te jedan bijeg s mjesta prometne nesreće u Poljani u Ulici Ljudevita Gaja.

Pustio psa na ulicu bez nadzora

 U nedjelju, 26. listopada 2014. godine, oko 12 sati, u Požegi, na raksrižju ulica Cvjetne i Priorljavske, 40-godišnjak je na ulici bez nadzora ostavio svog psa prilikom čega je pas sustigao 67-godišnjaka te lajao i grizao PVC vrećicu koju je 67-godišnjak nosio u ruci. Protiv 40-godišnjaka slijedi prekršajni nalog.