Srijeda, 05 Studeni 2014 10:49

Policijsko izvješće

Ocijeni sadržaj
(3 glasova)

Provala u kuću, policija traga za počiniteljima

 U razdoblju od 15. kolovoza, do 4. studenoga 2014. godine, u mjestu Kukunjevac, u Kolodvorskoj ulici, nepoznati počinitelj (ili više njih) je provalio u obiteljsku kuću u vlasništvu 65-godišnjaka prilikom čega je otuđio razne predmete. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

Krivotvorili dokumente da bi kod operatera mogli kupovati mobitele

Policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje nad dva hrvatska državljanina starosti 58 i 62 godine koje se sumnjiči da su tijekom mjeseca travnja i svibnja 2014. godine, temeljem krivotvorene dokumentacije pokušali zasnovati pretplatničke ugovore u ime tvrtke iz Slavonskog Broda. Slijedi posebno izvješće kao nadopuna kaznene prijave.

Napravio niz prometnih prekršaja ali bez zaustavljanja vozila

 U utorak, 4. studenoga, oko 15.15 sati, u Pakracu, u Ulici Nikole Šubića Zrinskoga, 41-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom marke „Dacia“, daruvarskih registarskih oznaka, pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 0,65 promila, je udario u metalni stup prometnog znaka u vlasništvu Grada Pakraca nakon čega je nastavio vožnju te u neposrednoj blizini raskrižja ulica Aleja kestenova, Krndija, Pilanski put i Marina Držića, uslijed nepropisnog kretanja vozilom prešao na lijevu stranu te udario u prednji lijevi bočni dio osobnog automobila marke „Volkswagen“, daruvarskih registarskih oznaka kojim je upravljao 37-godišnjak. Nakon udara 41-godišnjak je napustio mjesto događaja a da nije ostavio podatke o sebi i vozilu kojim je upravljao no ubrzo je pronađen od strane policijskih službenika i protiv njega slijedi obavezni prekršajni nalog.

 Držanje životinje bez nadzora

U ponedjeljak, 3. studenoga, u Velikoj, u Ulici Vilima Korajca, pas pasmine rottweiler kojeg 29-godišnji vlasnik nije držao pod nadzorom napao je psa u vlasništvu 51-godišnjaka. Protiv 29-godišnjaka slijedi obavezni prekršajni nalog.

 Potukli se bez ikakvog povoda

U utorak, 4. studenoga, oko 19.30 sati, u Sulkovcima, ispred prodavaonice, 44-godišnjak je bez ikakvog povoda tjelesno napao 27-godišnjaka zbog čega protiv njega slijedi optužni prijedlog.