Utorak, 23 Kolovoz 2016 09:21

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Provala u prostorije škole na centru, ukraden laptop

U razdoblju od 13. srpnja do 22. kolovoza, u Požegi, u Ratarničkoj ulici, nepoznati počinitelj (ili više njih) je provalio u prostorije škole prilikom čega je otuđio prijenosno računalo. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

Vozio pijan, prešao na suprotnu stranu kolnika i udario retrovizorom u drugi auto

U ponedjeljak, 22. kolovoza, oko 22.10 sati, u Požegi, u Ulici Hrvatskih branitelja, 50-godišnji vozač koji je pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,23 promila upravljao osobnim automobilom marke „Opel“, požeških registarskih oznaka, prešao je vozilom na suprotni kolnički trak prilikom čega je lijevim bočnim ogledalom udario u lijevo bočno ogledalo osobnog automobila marke „Volkswagen“, požeških registarskih oznaka, a kojim je upravljao 27-godišnjak. Budući da je postojala opasnost da će 50-godišnjak nastaviti s činjenjem prekršaja on je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi prekršajni nalog.

Tijekom jučerašnjeg dana dogodila se i prometna nesreća s materijalnom štetom u Požegi, u Osječkoj ulici gdje je došlo do slijetanja teretnog automobila u putni kanal.

Tekst: A. Protić Foto: ilustrativna fotografija