Četvrtak, 08 Rujan 2016 09:50

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Narušavao javni red i mir

U srijedu, 7. rujna, oko 16.45 sati, u Vetovu, u Požeškoj ulici, u ugostiteljskom objektu, 37-godišnjak je pod vidnim utjecajem alkohola vikao i galamio zbog čega protiv njega slijedi optužni prijedlog.

Ugrožavao javni promet

U srijedu, 7. rujna, oko 22.20 sati, u Požegi, u Ratarničkoj ulici, policijski službenici su prilikom kontrole prometa zatekli 22-godišnjaka koji je prije stjecanja prava na upravljanje upravljao osobnim automobilom marke „Volkswagen“, požeških registarskih oznaka. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja on je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi optužni prijedlog.

Udario u parkirano vozilo i napustio mjesto događaja

U noći sa utorka na srijedu, 6./7. rujna, u mjestu Vidovci, u ulici Josipa Muževića, nepoznati vozač je nepoznatim vozilom udario u parkirani osobni automobil marke „Nissan“, požeških registarskih oznaka, u vlasništvu 53-godišnjaka. Nakon udara nepoznati vozač je napustio mjesto događaja a da nije ostavio podatke o sebi i vozilu kojim je upravljao. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem.

Tekst: A. Protić Foto: ilustrativna fotografija