Ponedjeljak, 14 Studeni 2016 13:59

Kuća zamjenika požeškog gradonačelnika na meti lopova

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

POŽEGA – Obiteljska kuća zamjenika gradonačelnika Požege Marija Pilona i njegove supruge Ivane očito je nekome zapela za oko. Naime, policiji je dojavljeno da je u razdoblju od 5. do 12. studenoga 2016. godine, u Ulici svetog Leopolda Mandića, nepoznati počinitelj pokušao provaliti u kuću u vlasništvu 33-godišnjakinje i 34-godišnjaka.

Neslužbeno doznajemo da je riječ o obiteljskoj kući Pilonovih. Također doznajemo da dok je vlasnik kuće radio nešto oko kuće primijetio izbušene rupe na stolariji stražnjeg prozora, koji nije na vidiku niti susjeda niti prolaznika. Rupe su, doznajemo, najvjerojatnije izbušene bušilicom ili nekim drugim sličnim alatom u namjeri da prilikom pljačke „teren“ bude spreman.

Srećom, naum lopova je uočen prije nego što su realizirali svoj naum, no očito je da su duže vrijeme pratili kretanje zamjenika požeškog gradonačelnika i njegove supruge kada su se drznuli uopće ući u dvorište i pripremati pljačku.

Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava, navodi se u izvješću Policijske uprave požeško-slavonske.

Tekst: Kronika požeško-slavonska Foto: ilustrativna fotografija