Banner 750x94 Rezidencija

REZIDENCIJA

Banner 750x94 andrija stampar

web banner

Breadcrumbs

Petak, 12 Lipanj 2020 12:44

Otvorena KiK poslovnica u Požegi

Ocijeni sadržaj
(21 glasova)

POŽEGA - Jedan od vodećih svjetskih maloprodajnih lanaca, njemački KiK, danas je u Požegi, u sklopu Supernova retail shopping parka imao otvorenje 83. poslovnice u Hrvatskoj.

KiK Textilien, njemački tekstilni lanac jedan je od najbrže rastućih giganata u Europi. U ljeto 2011. god. KiK je ušao u Hrvatsku i pokazao ekstremnu ekspanziju. Do sada su otvorene 83 poslovnice u gotovo svim hrvatskim gradovima, dok je dugoročni plan preko 100.

Svakim danom KiK u Hrvatskoj zapošljava nove ljude, a trenutno se ponosi s preko 500 djelatnika dok je u poslovnici u Požegi zaposleno pet radnika. Ova uspješna tvrtka svojom efikasnošću postavlja nove trendove u poslovanju, a Hrvatska je u odnosu na druge države u kojima KiK posluje u samom vrhu.

KiK je na pravom mjestu u pravo vrijeme - kupcima nudi zaista sve, od trendy odjeće za cijelu obitelj, nakita i ukrasa, dječjih igračaka, kućnih i ostalih potrepština, pa do modnih dodataka za kućne ljubimce – odličnu kvalitetu, moderan dizajn i iznimno niske cijene, pun podatak u ovim vremenima!

Inače, prva KiK poslovnica otvorena je 1994. god. u njemačkom Düsseldorfu, danas KiK posluje s preko 3.600 filijala u jedanaest država (Njemačka, Austrija, Češka, Slovačka, Slovenija, Hrvatska, Poljska, Mađarska, Nizozemska, Italija i Rumunjska) u kojima zapošljava gotovo 26.000 djelatnika. Ovo mega poduzeće sa sjedištem u njemačkom Bönen-u, godišnje ostvaruje neto promet od preko 2 milijardi €.

Na njemačkom je KiK skraćenica za „Kunde ist König, što prevedeno znači “kupac je kralj“, a upravo to je i glavni moto ovog tekstilnog lanca. Stoga, radujte se shoppingu bez grižnje savjesti i kupujte sa stilom ali pametno i po najpovoljnijim cijenama! ;-)

U KiK trgovini možete svaki dan pronaći nove modne ideje i fantastične stvari za Vašu obitelj. KiK nudi širok asortiman mode za žene, djecu i muškarce kao i modu velikih veličina. Nudi lijepu i trendi odjeću odlične kvalitete po povoljnim cijenama. KiK trgovina trenutno nudi širok asortiman mode za kupanje već od 25,90.

KiK trgovina nudi mnoštvo proizvoda za kuću – od kuhinje i spavaće sobe sve do balkona i vrta. A i za naše najmlađe se uvijek može nešto zanimljivo pronaći: širok asortiman dječjih igračaka i odličnog pisaćeg pribora kao i artikala za kreativce.

 KiK Fil 4802 HR NE Pozega AZ 200x275