Banner 750x94 cestitka 1,3 1

15

Banner 750x94 cestitka 1,2

la garage bilburger razanj

Breadcrumbs

Subota, 20 Ožujak 2021 09:36

Obilježili Svjetski dan spavanja "Prespavancem u školi"

Ocijeni sadržaj
(9 glasova)

POŽEGA - Učenici 4.d razreda požeške OŠ Julija Kempfa prošlu su noć prespavali u školi. Tako su na poseban način obilježili Svjetski dan spavanja.

Ideju učiteljice engleskog jezika Jasmine Radović Jakovljević vrlo rado su prihvatili učenici i roditelji te njihova učiteljica Irena Krošl koja je također dio ove nezaboravne priče.3

Učiteljica Jasmina je nakon razgovora s epidemiolozima odlučila kako će i ove godine organizirati Prespavanac jer se učenici tom danu izuzetno raduju i iščekuju ga od početka školske godine. Sudjelovalo je 19 učenika jednog razrednog odjela pa nije bilo problema oko pridržavanja epidemioloških mjera.

Učenici su došli u školu u 19 sati i sa sobom ponijeli plahte, pokrivače, ležajeve, vreće za spavanje i plišance sa kojima najrađe spavaju. Večeru i doručak organizirala je škola. Bila je to večer puna veselja, filmova, plesanja i traženja skrivenog blaga po mračnim prostorijama škole. Bila je to noć koju će ovi učenici zauvijek pamtiti.6

''Najbolji način da djeca budu dobra je da ih učinite sretnima'', kaže Oscar Wilde, a osmijeh na licima zbog Prespavanca to i potvrđuje.

5