Banner 750x94 cestitka 1,3 1

15

Banner 750x94 cestitka 1,2

la garage bilburger razanj

Breadcrumbs

Srijeda, 07 Travanj 2021 08:50

Uključite se u planiranje akcije policije – dostavite svoje prijedloge za nadzor brzine

Ocijeni sadržaj
(8 glasova)

Građani svoje prijedloge mogu dostavljati u razdoblju od 8. do 18. travnja 2021. na adresu elektroničke pošte: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.  

Temeljem ROADPOL-ovog plana aktivnosti za 2021., (organizacija međunarodne mreže prometne policije), na području država članica, a time i na području Republike Hrvatske, 21. travnja 2021., (srijeda) od 00,00 do 24 sata provest će se 24-satni kontinuirani pojačani nadzor brzine, pri čemu će se koristiti svi raspoloživi uređaji za nadzor brzine i maksimalno raspoloživ broj službenika. Za pripremu ove akcije pozivamo građane da predlože lokacije koje smatraju ugroženima zbog kretanja vozila nedopuštenim brzinama. Svoje prijedloge mogu dostavljati od 8. do 18. travnja 2021., na adresu elektroničke pošte Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. a nakon zaprimljenih prijedloga,  analizirati će se dostavljeno te će se odabrati lokacije nadzora brzine kretanja vozila, pogodne za nadzor brzine.

Sigurnost nije slučajnost, ovisi o nizu čimbenika, između ostalih i građana u zajednici! Odazovite se na poziv i doprinesite partnerstvu građana i policije koje ima zajednički cilj: povoljnije stanje sigurnosti cestovnog prometa, odnosno manji broj nesreća i stradalih u njima i u Vašoj ulici ili naselju!