Petak, 08 Listopad 2021 09:20

Radionica za članove Udruge Mi i Udruge gluhih i nagluhih osoba grada Požege o odvajanju i prikupljanju otpada

Ocijeni sadržaj
(4 glasova)

POŽEGA - U sklopu projekta „Nabava komunalnog vozila za odvojeno prikupljanje otpadnog papira, kartona i plastike", vezano za projektnu aktivnost provedba horizontalnih načela, održana je radionica za korisnike Udruge MI te članove Udruge gluhih i nagluhih osoba grada Požege o načinu odvajanja i prikupljanja otpada.

Radionica je održana u poslovnoj zgradi Komunalca Požega d.o.o. u Industrijskoj ulici u Požegi gdje postoje preduvjeti za pristup osobama s invaliditetom te uz sudjelovanje tumača znakovnog jezika za osobe oštećena sluha, gluhe i gluhonijeme. Prikazana je prezentacija o odvajanju otpada, s naglaskom na odvajanje otpadnog papira, kartona i plastike, a sudionicima su podijeljeni promidžbeni materijali tiskani u sklopu promidžbe i vidljivosti projekta, letci i brošure i platnene vrećice.

Projekt „Nabava komunalnog vozila za odvojeno prikupljanje otpadnog papira, kartona i plastike“ se sufinancira iz Kohezijskog fonda unutar Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija“ 2014.-2020. Ukupna vrijednost projekta je 1,6 milijuna kn, od kojih su bespovratna sredstva 1,38 milijuna kn.