Srijeda, 18 Svibanj 2022 12:59

Izborna skupština ŽP UHDDR izabrala za predsjednika Tomicu Galovića

Ocijeni sadržaj
(11 glasova)
POŽEGA - Nakon održane Izborne skupštine Županijske podružnice Udruge hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata Požeško-slavonske županije novi predsjednik je Tomica Galović.
Na početku Izvještajno - Izborne Skupštine Županijske podružnice UHDDR  Požeško-slavonske intonirana je državna himna “Lijepa naša Domovino”, himna udruge "U boj, u boj" i minutom šutnje odana počast u spomen na sve poginule, nestale i preminule hrvatske branitelje i članove udruge. U uvodnom dijelu nazočnima se obratio predsjednik udruge Damir Šarić, te je podnio izvješće o radu za prošlu godinu kao i izvješće o financijskom poslovanju Udruge. Tajnik udruge Antun Mandić podnio je izvješće o radu tajnika za proteklu godinu, a izvješće o financijskom stanju i poslovanju podnio je blagajnik Đuro Mikšik. Predsjednik Nadzornog odbora Radoslav Antunović podnio je izvješće o radu Nadzornog odbora koji je utvrdio kako nije bilo napravilnosti u radu udruge.
Nakon usvojenih izvješća i plana rada razriješeno je tijelo ŽP UHDDR Požeško-slavonske, te je provedeni izbori. 20220517 203753
Za predsjednika udruge izabran je Tomica Galović, za potpredsjednika udruge izabrani su Ivan Vukas i Josip Pavunčec, za tajnika je izabran Antun Mandić, za blagajnika Đuro Mikšik i Nadzorni odbor Radoslav Antunović predsjednik, Mirko Cenbauer član i Ilija Ivić član. Svi članovi su jednoglasno izabrani od strane izaslanika GO UHDDR Požega i GO UHDDR Kutjevo.