Petak, 03 Studeni 2023 10:19

Obavijest hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata

Ocijeni sadržaj
(12 glasova)

POŽEGA - Obavještavamo hrvatske branitelje i članove njihovih obitelji da je Zaklada hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i članova njihovih obitelji raspisala natječaj za potporu za obrazovanje (stipendije) za studente polaznike preddiplomskih, diplomskih i poslijediplomskih studija.

 Natječaj možete vidjeti na mrežnim stranica Zaklade hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i članova njihovih obitelji ili putem mrežne stranice Ministarstva hrvatskih branitelja: link: https://zaklada-branitelja.hr/?p=876 .

Natječaj traje do četvrtka 23.11.2023.god. (23. studenog 2023.g. je zadnji dan kada se putem pošte može poslati prijava na natječaj).

Prijava na natječaj s obveznom dokumentacijom šalje se na adresu:

Zaklada hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i članova njihovih obitelji
Park Stara Trešnjevka 4,

10000 Zagreb

(s naznakom - Natječaj za potporu za obrazovanje)

Za sve upite glede raspisanog natječaja, kao i za druga pitanja zainteresirani mogu osobno kontaktirati Područni odjel Ministarstva hrvatskih branitelja u Požegi naadresi Vukovarska 4, Požega (Dom hrvatskih branitelja) ili se obratiti telefonski putemna broj telefona: 034/ 550-470, stoji u priopćenju koje potpisuje voditelj Područnog odjela MHB Požega Jozo Katić