Četvrtak, 07 Prosinac 2023 09:17

Iznenada preminuo Marko Dumaničić, sportaš i sportski djelatnik, tajnik Županijske komore HGK Požega

Ocijeni sadržaj
(9 glasova)

POŽEGA -  Tužno je odjeklnula vijest da je  u 46. godini života u svom obiteljskom domu u Vidovcima, jučer iznenada preminuo Marko Dumančić, dugogodišnji sportaš, nogometaš i kasnije sportski djelatnik i tajnik Nogometnog kluba Dinamo Vidovci – Dervišaga. Profesionalno je obavljao dužnost profesionalnoig tajnika u Županijskoj komori Hrvatske goispodarske komore Požega, bio član Gospodarskog vijeća Požeško-slavonske županije i predavač na Fakultetu turizma i ruralnog razvoja u Požegi. 

Marko je rođen 28. kolovoza 1978.  godine u Požegi, a cijeli nogometni put vodio ga je kroz njegov Dinamo gdje je igrao od malih nogu, prošavši sve kategorije u omladinskom pogonu da bi dugi niz godina igrao za prvu momčad, a kasnije i za veterane kluba. Po završetku aktivne igračke karijere uz klub je ostao vezan kad tajnik u nekoliko mandata i član uprave, piše Požeški športski savez.

Redakcija tjednika Kronika požeško-slavonska ovim putem izražava iskrenu sućut Markovoj obitelji, radnim i sportskim prijateljima.