Petak, 17 Svibanj 2024 10:38

Financiranje putem EU fondova te procesi prijave i provedbe projekta - besplatna radionica u HGK Požega

Ocijeni sadržaj
(13 glasova)

POŽEGA - HGK Županijska komora Požega u suradnji sa Centrom za inovacije i EU projekte HGK, te tvrtkom Tempo savjetovanje d.o.o. organizira informativnu radionicu pod nazivom ''Financiranje putem EU fondova te procesi prijave i provedbe projekta''. Radionica će se održati u srijedu, 22. svibnja 2024. u 13 sati u prostorijama ŽK Požega, Vukovarska 6.

Cilj radionice je malim, srednjim i velikim tvrtkama predstaviti nadolazeće EU natječaje te ih potaknuti na veći angažman prijave projekata. S obzirom da je HGK jedan od partnera na projektu EDIH CROBOHUB++, kroz taj javni poziv bit će predstavljene mogućnosti besplatnih usluga za poduzetnike. Također, konzultantska tvrtka Tempo savjetovanje d.o.o. iz Požege, koja je specijalizirana za poslovno savjetovanje i usluge priprema projekata za EU, na primjerima će ukratko prikazati proces pripreme za natječaje, te kako se projekti provode.

Program radionice:

  • Izvori EU financiranja za tvrtke (pregled natječaja, otvorenih i u najavi)
  • Projekt EDIH CROBOHUB++,
  • Prezentacija Digitalne komore i usluge e-financiranja
  • Prezentacija tvrtke Tempo savjetovanje ''Kako se pripremiti za uspješno korištenje bespovratnih sredstava iz EU fondova?''

Za sudjelovanje nema kotizacije, a prijava je obavezna putem platforme Digitalna komora na poveznici PRIJAVA do utorka, 21. svibnja.

Ukoliko niste registrirani u Digitalnu komoru, možete se registrirati ovdje, a upute za registraciju možete pronaći ovdje.