Banner 750x94 stampar

web banner

Banner 750x94 županica čestitka

jumbo plakat 2021a

Breadcrumbs

Utorak, 15 Prosinac 2020 10:52

DIGITALNA KOMORA Nova web platforma HGK nudi besplatne e-usluge poduzetnicima

Ocijeni sadržaj
(13 glasova)

Digitalna komora je nova informacijsko-komunikacijska platforma za sve poduzetnike, članice Hrvatske gospodarske komore. Na portalu digitalnakomora.hr potpuno besplatno je dostupno osam e-usluga koje su razvijene kako bi pridonijele unaprjeđenju poslovanja HGK i njenih članica. Među osam e-usluga su: e-članice, e-financiranje, e-javne ovlasti, e-gospodarske informacije, e-učenje, e-zakonodavstvo, e-sajmovi i promocije i e-pokreni poslovanje. Digitalizacijom poslovanja ubrzava se međusobna komunikacija, unaprjeđuju odnosi te olakšava poslovanje.

Primjerice, ako pokrećete poslovanje, putem usluge e-pokreni poslovanje na jednom mjestu možete doznati što je sve potrebno za uspješno pokretanje poduzetničke djelatnosti i vođenje vlastitog poslovanja ili se povezati s drugim poduzetnicima. 

utekstu

Također, za sve poslovne subjekte, na jednom mjestu na raspolaganju su makroekonomski pokazatelji na razini Hrvatske i pojedinih županija, a tu je i pregled svih aktivnih poslovnih subjekata te njihovi opći i financijski pokazatelji, statusi blokada, statistike po djelatnostima i čitav niz zanimljivih informacija koje će vam pomoći u izradi različitih tržišnih analiza i procjene konkurentnosti.

Svrha provođenja ovog projekta jest ponajprije digitalizacija same procedure izdavanja dokumenata digitalnim putem za javne ovlasti te se omogućuje još aktivnije sudjelovanje gospodarstvenika u kreiranju i promjeni zakonodavnog i regulatornog okvira. Dodatno, putem platforme Digitalna komora, HGK čini dostupnijima potencijalne izvore financiranja te omogućuje kvalitetniju promociju proizvoda i usluga gospodarstvenika, olakšava pristup svim poslovnim informacijama, informacijama o javnim natječajima, zakonodavstvu i trgovačkim subjektima, tepojednostavljuje prijave na sajmove i edukacije.

HGK - ŽK Požega poziva sve zainteresirane poduzetnike da se sami besplatno prijave na portal digitalnakomora.hr ili da se jave sa svojim podacima na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.kako bi Vas prijavili.

Projekt Digitalna komora sufinancirala je Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

utekstu2