Banner 750x94 stampar

web banner

Banner 750x94 županica čestitka

jumbo plakat 2021a

Breadcrumbs

Srijeda, 03 Veljača 2021 08:17

Veliki krik poduzetnika koji će zatresti Hrvatsku

Ocijeni sadržaj
(4 glasova)

UGP će pružiti platformu svima onima koji već mjesecima samo preživljavaju  -

Udruga Glas poduzetnika danas organizira veliku akciju na Trgu bana Josipa Jelačića u 10 sati. Riječ prepuštamo poduzetnicima, obrtnicima, samozaposlenima, zaposlenicima i građanima, jer nam je važno da se njihov glas čuje. Vlada Republike Hrvatske i Nacionalni stožer civilne zaštite već su ih nebrojeno mnogo puta izigrali i ostavili na cjedilu. Sada je vrijeme da građani kažu što misle o lošem i nekompetentnom vođenju krize te da poruče da je dosta!

Više detalja o akciji poduzetnika, možete saznati na konferenciji za medije koja će se održati točno u 10 sati kod Johann Francka.

Ponavljamo, izuzetno je važno da se svi koji dolaze na trg pridržavaju svih propisanih epidemioloških mjera. Formirat ćemo jedan red s propisanim razmakom između ljudi te će jedna po jedna osoba moći reći svoju poruku. Također, svi oni koji žele sudjelovati u akciji moraju nositi masku i poštovati propisanu distancu. Molimo i sve one koji će govoriti putem streama da poštuju kulturu dijaloga i lijepog ponašanja. Nećemo dopustiti psovanje i vrijeđanje. Želimo poslati jasnu i izravnu poruku tisuća nezadovoljnih glasova i želimo to učiniti na dostojanstven način.

Stream akcije s glavnog zagrebačkog trga prenosit će 24 sata, RTL, Telegram, Index.hr te Dnevno.hr.

Kao što smo već istaknuli, brinemo se za zdravlje svih naših sugrađana i poštujemo odluke Vlade Republike Hrvatske, čak i kad one diskriminiraju mnoštvo poduzetnika te njihovih zaposlenika. Međutim, voda je svima došla do grla i poduzetnici trebaju da im Vlada RH vrati jedan mali dio od milijardi koje su kroz godine uplatili u hrvatski proračun.

Dosta nam je izgovora i lažnih obećanja. Tražimo hitne i adekvatne ekonomske mjere koje će osigurati spas gospodarstva.

Pridružite nam se na Trgu bana Jelačića i pomozite nam da se glas svih nas čuje! Zaželimo zajedno Hrvatsku iz koje nitko ne želi otići!