Srijeda, 05 Svibanj 2021 12:55

KUTJEVO dobitnik međunarodne nagrade za web design - The Excellence Award Winner

Ocijeni sadržaj
(8 glasova)

Poznato je kako kvalitetno dizajnirana web stranica pomaže u kreiranju dobrog dojma prilikom posjete zainteresiranih kupaca. Web dizajn važan je, jer utječe na to kako posjetitelji doživljavaju pojedini brend, a pružanje dobrog korisničkog iskustva, kvalitetni sadržaji i atraktivni video materijali, utječu na odluku o kupnji.

primjer 7KUTJEVO brojne međunarodne nagrade osvaja zahvaljujući vrhunskim i premium vinima. Međutim, od proteklog tjedna nagrade osvajaja zahvaljujući i redizajniranoj web stranici koja privlači sve veću pažnju marketinških i digitalnih stručnjaka. U kategoriji „Hrana&piće“ KUTJEVO d.d. osvojilo je prvo mjesto za web design i web izvrsnost na međunarodnom Web Excellence Awards-u. Nagrade za web izvrsnost, ili kratko WE-nagrade, pokrenute su kako bi omogućile predstavljanje i postavile visoke standard za kreativne, tehničke i profesionalne projekte i web stranice. Misija Web Excellence Awards je prepoznati i priznati inovativnost odnosno kreativnost pružajući referentni standard izvrsnosti za ocjenu svih vrsta medija i kanala na webu. Nagrade su, ujedno, pokazatelj izvrsnosti na webu, a unutar više kategorija predstavljene su istaknute web stranice, projekti web marketinga, video zapisi, web aplikacije za mobilne uređaje, kampanje za društvene medije koje su kreirale digitalne i kreativne agencije, dizajneri, kreatori, freelanceri I poduzetnici širom svijeta.

Redizajnirana web stranica te atraktivna online vinoteka, predstavljaju jedinstveno online mjesto na kojem se brzo i jednostavno može pronaći sve potrebno za najdraži ritual– uživanje u vrhunskom vinu. Web stranica sadrži cjeloviti pregled svih linija vina vinarije čija proizvodnja seže u daleku 1232. godinu. “Želja nam je potaknuti interaktivnost posjetitelja te putem pretplate na naš newsletter vjernim kupcima ponuditi vina po promotivnim cijenama, ujedno i niz informacija o novim berbama, zanimljivostima vezanih za proizvodnju te process stvaranja vrhunskih vinskih priča. Efikasno pretraživanje prilagođeno je svim posjetiteljima kojima se uz jednostavnu registraciju omogućava brza kupovina. Osim vinarije, komuniciramo informacije važne za poslovanje poslovnih jedinica vezanih za poljoprivredno-prehrambenu proizvodnju”, poručuju iz KUTJEVAd.d.

Web stranica optimizirana je za sve uređaje, a ističe se tonom komunikacije kojim se obraća široj javnosti, pružajući preglednu i detaljnu prezentaciju cjelokupne ponude. Nagrađeni web site, ali i atraktivnu ponudu vina pregledajte u sklopu online vinoteke na www.kutjevo.com/webshop gdje se nalaze i mješoviti poklon paketi vrhunskih i premium vina.

KUTJEVO d.d. Web excellence awards