Utorak, 25 Listopad 2022 10:16

Nova galerija cvijeća Cvjetne kreacije "Marina" očekuje vas u gradu Požegi

Ocijeni sadržaj
(11 glasova)

POŽEGA -  Od nedavno grad Požega je bogatiji za novu prodavaonicu Cvjetne kreacije "Marina", smještenu na Trgu sv. Trojstva broj 13. Tvrtku Cvjetne kreacije "Marina" j.d.o.o. za usluge u cvjećarstvu vodi Marina Begović.

U ovoj cvjetnoj galeriji možete dobiti sve cvjetne aranžmane od živog i umjetnog cvijeća, razne cvjetne aranžmane, bukete , flower boxove, ali i brojne poklon artikle, suvenire, ukrase za vaš dom, sobno bilje, te posebno sada aktualno veliki izbor aranžmana i veliki izbor lampiona za nadolazeći blagdan Svih svetih i dušni dan.

  - Imam dugogodišnji radni staž i iskustvo u cvjećarstvu, u radu u cvjećarnici i cvjetnoj galeriji, pa sam se odlučila početi samostalno baviti cvjećarstvom. U tome su me podržale i mjere za samozapošljavanje koje sam koristila upravo u otvaranju ove prodavaonice, ali i moja obitelj koja mi daje podršku. Nadam se da će mi moje devet godišnje iskustvo u radu u struci pomoći da krenem bez nekih početničkih poteškoća i da ću razviti dobar posao za sebe i svoju obitelj - istakla je Marina Begović iz Drškovaca koja se odlučila hrabro kročiti u poduzetništvo.

Cvjetne kreacije "Marina" očekuju vas na Trgu sv. Trojstva 13, (nekada prodavaonica "Varteksa") svaki radni dan od ponedjeljka do subote u vremenu  od 8 do 20 sati, a otvoreni su i nedjeljom od 8 do 12 sati. Dobro došli u Cvjetne kreacije "Marina" - očekujemo Vas.