Ponedjeljak, 20 Svibanj 2024 13:11

Klikneš i dodatni novac ti sjeda na račun!

Ocijeni sadržaj
(11 glasova)

Zamislite financijsku slobodu jednim klikom - to je ono što vam donosi jedinstvena usluga Podravske banke eCash! Budite financijski rasterećeni a prilikom većih kupovina fleksibilniji i mobilniji!

Sve je to moguće uz uslugu eCash i POBArate - dodatni limit na vašem tekućem računu koji možete koristiti kad god vam zatreba.

Ono što trebate učiniti je vrlo jednostavno: prebacite potrebni iznos sa POBArate limita na tekući račun i u istom trenutku raspolažite sredstvima, a otplatu vršite u ratama koje odaberete, u koraku s vašim mogućnostima i potrebama. I sve to jednim klikom - brzo i lako putem mobilne aplikacije POBAgo ili internet bankarstva POBAklik.

Zaboravite na komplikacije s lozinkama i zaporkama prilikom kupovine s kreditnim karticama. S uslugom eCash prijenos sredstava je jednostavan - možete odabrati između 3, 6, 9 ili 12 rata bez kamata, a naplaćuje se samo jednokratna naknada koja ovisi o broju rata.

S POBA uslugom eCash uvijek imate kontrolu - putem mobilne aplikacija POBAgo i internet bankarstva POBAklik možete u svakom trenutku pratiti koliko ste iskoristili od POBArate limita i koliko je rata još preostalo.

Iskoristite prednosti jednostavne, fleksibilne i sigurne financijske usluge eCash - POBA, vaš partner u ostvarivanju svakodnevnih želja!

 

Važe potrebe – naša fleksibilnost!

Više na eCash - Podravska banka - Podravska banka (poba.hr)