Utorak, 22 Prosinac 2015 23:21

Turistički cvijet, Suncokret i Simply the Best za kvalitetu usluge

Ocijeni sadržaj
(3 glasova)

KRČMA „ZLATNI LUG“ DOBITNIK ČAK TRI TURISTIČKA PRIZNANJA -

DONJI EMOVCI – Možemo sa sigurnošću reći da je ova poslovna godina bila uspješna za Krčmu „Zlatni lug“. Osim što je imala popunjene kapacitete ovu 2015. godinu, dobitnici smo i tri važne i vrijedne nagrade za naše poslovanje. One su pokazatelj da nešto dobro radimo – istakao je Thomas Heinz Pandžić idejni začetnik projekta Zlatni lug predstavljajući nagrade koje su dobivene za ugostiteljski i turistički rad. 

IMG 9624

Ove godine uspjeli su kapacitet sa prvotnih 12 ležajeva podići na 29 ležajeva, izgradili su bazen uz jezero i prenočište i time upotpunili ponudu, završavaju jezero za kupanje koje će sljedeće godine krenuti u korištenje, a planiraju izgraditi novi turistički objekt uz kupalište.

- Prvu nagradu dobili smo u Poreču od strane HGK koja je Turističkim cvijetom nagradila u kategoriji Okusi hrvatske i Obiteljski smještaj. U kategoriji seosko domaćinstvo osvojili smo 3. mjesto. U Trakošćanu smo dobili godišnju nagradu u kategoriji Objekt ruralnog turizma – izletišta s cjelovitom ponudom „Simply the Best“, za kvalitetu usluge i kreativan pristup razvoju sadržaja turističke ponude lokalne zajednice, koju dodjeljuje magazin Way to Croatia i Udruga hrvatskih putničkih agencija. 

IMG 9622

Treću nagradu dobili smo 15. prosinca u Zagrebu „Suncokret ruralnog turizma Hrvatske“ koja je godišnji nacionalni projekt nagrađivanja turističkih seljačkih gospodarstava, OPG, poduzetnika u ruralnom turizmu. Dobili smo brončanu povelju u kategoriji „Poduzetnici u ruralnom turizmu“ koju dodjeljuje Klub članova „Selo“ i Eko Etno grupe – kaže voditelj Krčme Zlatni lug, Leo Pandžić koji smatra 

da su im ove nagrade dodatni vjetar u leđa da se još više posvete razvoju turističkih kapaciteta i poboljšaju svoje usluge.

- Smatramo da smo dokaz kako mali čovjek u maloj sredini koji se bavi turizmom svojim radom i zalaganjem može pridonijeti ukupnoj turističkoj slici naše zemlje. Čast nam je i zadovoljstvo što su naš rad i kvalitetu prepoznale osim naših posjetitelja i stručne osobe.

- Ova godina nije počela sa ciljem osvajanja nagrada nego smo htjeli pokazati da imamo kvalitetu. Želja nam je da budemo još bolji, a zasluga je cijele ekipe Zlatnog luga. Posebno smo zadovoljni što je naša stara autohtona delicija „Vinogradarski ćevap“ naišla na dobar prijem kod gostiju, a posebno dobro primljena u Zagrebu. Sada pripremamo potpuno novu kartu predjela, toplih predjela, glavnih jela i deserta – istakao je glavni kuhar Marijan Bek.

Tekst/foto: Vladimir Protić