Ponedjeljak, 31 Kolovoz 2020 08:24

Aurea Jazz Festom završen je ovogodišnji i malo skraćeni požeški festival

Ocijeni sadržaj
(10 glasova)

51. AUREA FEST POŽEGA 2020 -

POŽEGA - 3. večer požeškog festivala, Aurea Jazz Fest završila je ovogodišnji festival, programom najkraći, no zbog nužnih epidemioloških mjera organizacijski kompleksan. Aurea Fest Požega 2020., priveden je kraju uz malu prijetnju kiše na samom početku koncerta, no na kraju sve je prošlo suho. Ovogodišnji festival prošao je i bez brojnih popratnih manifestacija, za koje se organizatori nisu odlučili zbog epidemioloških mjera i mjera manjeg okupljanja.

Posljednje večeri (nedjelja) održan je Aurea Jazz Fest, kojemu je nositelj bio ponajbolji hrvatski amaterski jazz orkestar – Big Band Požega pod vodstvom Zvjezdana Marjanovića i uz brojne goste i soliste.

Aurea Jazz Fest otvorio je Damir Kukuruzović Django Group, a za kraj dobre vibracije širio je Dino Dvornik Tribute Band.

U protekla tri dana iznadprosječno toplo vrijeme za kraj kolovoza i zanimljiv program privukli su posjetitelje na središnji požeški trg. Epidemiološkim mjerama koje su se provodile unutar prostora održavanja festivala rizik je smanjen na najmanju moguću mjeru, a apeliralo se i na posjetitelje izvan prostora festivala, koji su ga pratili s terasa obližnjih ugostiteljskih objekata.

 - Aurea Fest Požega 2020. je završen i nadamo se da će sve po čemu ćemo ga pamtiti biti lijepa glazba i dobre vibracije -  ističu iz organizacijskog odbora festivala.