Ponedjeljak, 13 Lipanj 2016 16:39

Plesna tvornica čokolade

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

PLESNI STUDIO MARINE MIHELČIĆ -

POŽEGA - Proteklog vikenda u Gradskom kazalištu Požega Plesni studio Marine Mihelčić imao je prezentaciju jednog od projekata za lipanj ove godine. Prva po redu bila je predstava za djecu pod nazivom Plesna tvornica čokolade.Preko stotinu djece plesalo je pozornicom u društvu glavnih glumaca i plesača Adrijane Jurić, Ivana Marinovića i Ivane Dupor. Slatku priču o čokoladama i bombonima osmislila je Marina Mihelčić koja ujedno uz Natašu Ledić, Adrijanu Jurić i Ivanu Dupor potpisuje dio koreografija. Svi koji su se našli u kazalištu tu večer mogli su uživati u jednosatnom programu uz vesela i nasmijana dječja lica u dobi od 3 – 12 godina.

Sljedeću nedjelju u SD Tomislav Pirc Plesni studio Marine Mihelčić i Plesni klub Boa pripremaju natjecanje na kojem će se pod budnim okom sudaca okušati puno plesača Požeštine pa i šire.

- U ponedjeljak 20. lipnja je predstava sa starijim dobnim uzrastom pod nazivom ZNAŠ LI PLESATI POŽEGA 2016. u kojoj će naši plesači uz malo satire i puno plesa dočarati velika svjetska natjecanja na kojima se plesači natječu za odlazak u Las Vegas . Gdje ćemo mi otići, vidjet ćete!! Naše zadnje pojavljivanje je 28. lipnja u okviru Požeškog kulturnog ljeta u organizaciji Turističke zajednice, gdje smo pripremili projekt POŽEŠKI PLESNI VRTULJAK – istaknula je Marina Mihelčić, plesna pedagoginja i voditeljica plesnog studija.

Tekst: Lana Protić Malbašić Foto: A. Protić