Petak, 04 Siječanj 2013 09:32

Mladi HNS-a Kutjeva u humanitarnoj akciji

Ocijeni sadržaj
(10 glasova)

KUTJEVO - Mladi HNS-a Kutjeva organizirali su humanitarnu akciju u kojoj su prikupljali donacije za djecu čiji su roditelji slabijeg imovinskog stanja, za nabavu poklona za Božić. Akcija je trajala u predblagdanske dane u kojoj je sudjelovalo 20-ak mladih ljudi koji su pokrenuli akciju za sedam obitelji u kojoj živi 30-ero djece iz Kutjeva i šire okolice.

- Osim novčanih sredstava prikupljale su se i igračke, odjeća i obuća, a dio svega toga donirat će se i za Caritas. Zahvaljujemo se svim ljudima dobre volje koji su sudjelovali u akciji, odlično ju prihvatili, prepoznali našu dobru volju, namjeru i želju da pomognemo onima kojima je pomoć zaista potrebna i da znaju da netko i na njih misli. Da nisu zaboravljeni i to ne samo sad u mjesecu prosincu, mi ćemo dati sve od sebe da tako bude cijele godine – istakla je glasnogovornica Nikolina Tandara.DSC01676

- Posebno se zahvaljujemo pekari "Riki" koja je sudjelovala u akciji i donirala 70 kg kruha, pekari "Grozdanovski" sa 50 kg kruha, te Ljekarni "Perak" koja je svoju donaciju dala u obliku čajeva, multivitamina, šumećih tableta za djecu i sirupa, uglavnom, onim proizvodima koji su djeci potrebni u zimi kada vladaju gripa i prehlada, pa smo i na taj način željeli zaštititi djecu. Akcija je uspješno provedena i svi smo jako sretni i zadovoljni u HNS-u mladih jer su ih njihovi sugrađani podržali i učinili dobro djelo – dodao je Hrvoje Prevolšek član Mladih HNS-a.

DSC01674