Petak, 29 Svibanj 2020 20:46

Predsjednik ŽO HDZ Požeško-slavonskog upozorava da Bernardić iznošenjem neistina obmanjuje javnost

Ocijeni sadržaj
(24 glasova)

POŽEGA - Predsjednik Županijskog odbora HDZ-a Požeško-slavonskog prof. dr. sc. Željko Glavić skreće pažnju javnosti da je prilikom gostovanja na HTV-u navodni čelnik opozicije Davor Bernardić  nezrelo i neozbiljno pokušao je po tko zna koji put obmanuti javnost izmišljenim neistinama, bez ikakvih valjanih argumenata. Umjesto rasprave o činjenicama koje su dobro poznate, iznosio je potpune izmišljotine o navodnim  raspravama na sastancima Kluba zastupnika Hrvatske demokratske zajednice u Hrvatskom saboru o ,,profitiranju od koronavirusa”. Zaista besramno obmanjivanje građana na temi koja zahtjeva posebnu ozbiljnost!

Poznato je da se gospodin Bernardić na početku krize zbog epidemije pridružio onima koji su banalizirali ozbiljnost situacije. Vlada RH od prvog dana, zajedno s vodećim epidemiolozima i predstavnicima struke poduzela je odgovarajuće mjere kojima su spašene stotine života naših građana, sačuvan zdravstveni sustav i ublažene ekonomske posljedice. Pravovremena reakcija Hrvatske vlade i odgovorno ponašanje građana rezultirali su pobjedom nad virusom u vrlo ranoj fazi, što nam prizna cijeli svijet, valjda svi osim gospodina Bernardića.

prof. Ž. GlavićNakon što je istraživanje Crobarometra pokazalo da gospodin Bernardić  niti među biračima svoje stranke SDP-a  nije među prva tri političara, sigurni smo da je na dobrom putu da, uz ovakve neodgovorne i neozbiljne izjave i izmišljotine, još snažnije uvjeri hrvatske građane koliko je nedorastao statusu  kandidata za premijera - stoji u priopćenju koje potpisuje predsjednik Županijskog odbora  HDZ-a Požeško-slavonske županije prof. dr. sc. Željko Glavić.