Ponedjeljak, 01 Lipanj 2020 14:10

SDP Kaptol dobio novo rukovodstvo a za predsjednika izabran Dražen Tadijanović

Ocijeni sadržaj
(25 glasova)

POŽEGA / KAPTOL - Nakon što je ŽO SDP-a Požeško-slavonske županije zbog neaktivnosti  raspustio  Općinski odbor SDP-a Kaptol,  dana 30. svibnja Općinska organizacija Kaptol je održala izbore za predsjednika i tijela organizacije.  Za predsjednika je izabran Dražen Tadijanović (koji je tu dužnost obnašao do 2016.g.) a za potpredsjednika je izabran Dragutin Perić.

 Za članove Općinskog odbora su izabrani: Miroslav Draguljić, Zdenko Kanižaj, Vesna Mokri, Adam Perić i Milica Zorić.  Nakon što su službeno objavljeni rezultati izbora Općinski odbor je odmah održao  i prvi radni sastanak na kojem su bili prisutni i predsjednik ŽO SDP-a Požeško-slavonske županije MItar Obradović i predsjednik GO SDP-a Požega Ivan Vlahović. Oni  su čestitali svim  izabranim članovima na imenovanju i ponudili im  podršku u daljnjem radu Organizacije, te su naglasili  potrebu za aktivnim radom svih članova stranke  a naročito u pripremi za predstojeće parlamentarne izbore.

Novi predsjednik Dražen Tadijanović se zahvalio na imenovanju i naglasio da je prihvatio tu odgovornu dužnost  jer želi jače potaći stranački rad u Kaptolu a naročito ga intenzivirati u pripremi za predstojeće parlamentarne izbore, te da mu je jedan od ciljeva pronaći mlađe ljude, uključiti ih u rad stranke kako bi oni u nekom doglednom vremenu preuzeli vođenje stranke u Kaptolu.