Banner 750x94 bozic 1

jumbo1

Breadcrumbs

Četvrtak, 28 Siječanj 2021 08:32

Vijeće srpske nacionalne manjine županije povodom suludog čina bacanja bombe na djelatnike HEP-a u Pakracu

Ocijeni sadržaj
(9 glasova)

Priopćenje u ime Vijeća srpske nacionalne manjine Požeško-slavonske županije priopćenje medijima uputio je predsjednik Nikola Ivanović.  - U ime Vijeća srpske nacionalne manjine Požeško-slavonske županije, u svoje osobno ime, ali i kao zamjenik gradonačelnice Grada Pakraca izabran ispred srpske manjine izražavamo najoštriju osudu današnjeg suludog čina pojedinca koji je iz samo njemu poznatih razloga teško ranio dvojicu radnika HEP-a koji su samo radili svoj posao. Ovim činom pojedinca, koji je pripadnik srpske zajednice, ne želimo da se ugroze dobri međunacionalni odnosi među stanovništvom Pakraca znajući činjenicu teškog stradanja ovoga grada tokom ratnih dešavanja.

Izražavamo nadu da ovaj suludi čin pojedinca neće ugroziti dosadašnji suživot na ovom području i nivo suradnje u gradu, županiji i državi jer zajednica ne može nositi odgovornost za ovaj tragičan događaj.

Nadamo se da će ozlijeđeni radnici biti dobro i da će se brzo oporaviti. Ističemo jako dobro suradnju koju imamo sa HEP-om u pogledu reelektrifikacije preostalih sela bez električne energije, te je stoga naša žal još veća - stoji u priopćenju koje potpisuje predsjednik VSNM Nikola Ivanović.