Utorak, 28 Svibanj 2013 23:25

Prva slavonska gradonačelnica: Zahvalila se biračima na potpori

Ocijeni sadržaj
(6 glasova)

NOVA PLETERNIČKA GRADONAČELNICA ANTONIJA JOZIĆ  -

 

PLETERNICA – Pleternica nakon prvog kruga lokalnih izbora ima novu gradonačelnicu, Antoniju Jozić koja je odličnim rezultatom potukla svoje protukandidate i postala prva gradonačelnica jednog grada u Slavoniji. Ovim odličnim rezultatom Antonija je pokazala i da HDZ odlično stoji u Pleternici, a i slijedeće četiri godine imat će potpunu vlast i u Gradskom vijeću.

 

 - Zahvaljujem se svim biračima koji su na lokalnim izborima dali potporu mojoj kandidaturi za gradonačelnicu grada Pleternice i listi HDZ i HSP za Gradsko vijeće. Rezultat u Pleternici bio je najbolji rezultata između pet slavonskih županija u jednom gradu, a imamo i deveti najbolji rezultat između 128 gradova u Hrvatskoj. Birači su vjerojatno prepoznali ono što smo mi radili prethodnih godina i sve ono što namjeravamo raditi u budućem razdoblju. Zahvaljujem se i mladima jer je očigledno ovdje bila i njihova potpora, prvenstveno jer smo mi u Pleternici prepoznavali mlade, pa i moj dolazak je iz mladeži HDZ-a Pleternice. I moj zamjenik Domagoj Katić je iz redova mladeži, osoba koja je aktivno uključena u društveni život mladih u Pleternici i zasigurno će svojim angažmanom u upravi grada Pleternice pridonijeti da se dalje razvijaju projekti vezani za mlade – rekla je Antonija Jozić na tiskovnoj konferenciji u gradskoj kući grada Pleternice.IMG 0490

 

 

Uz njenog zamjenika Domagoja Katića tiskovnoj konferenciji nazočio je i kandidat za župana Alojz Tomašević, kandidat HDZ-a koji je u prvom krugu stekao znatnu prednost pred kandidatom SDP-a i lakše očekuje drugi krug i pobjedu. – Mi očekujemo njegovu pobjedu u drugom krugu i da preuzme vođenje županijom. Ja se zahvaljujem svim biračima s područja grada Pleternice, ali i napominjem da izađu i 02. lipnja na izbore drugog kruga i daju potporu našem generalu, našem budućem županu Alojzu Tomaševiću – dodala je Antonija Jozić.

 

 

Svoju zahvalu svim glasačima s područja županije istakao je Alojz Tomašević i ujedno čestitao Antoniji Jozić, novoj „top ten“ gradonačelnici koja je u samom vrhu hrvatske po odlično ostvarenom rezultatu na izborima. – Pozivam sve glasače da se ne zaustavimo na prvom krugu, jer nam slijedi nova bitka, nova borba za dobrobit naše županije. Pozivam vas da svi izađemo 02. lipnja, jer to nam je vrlo bitno za novi iskorak naše županije. Slijedi nam za 30 dana ulazak u Eu i priprema naše županije za bolju budućnost – rekao je Alojz Tomašević napominjući da dolazi novo vrijeme koje traži i nove snage.