Srijeda, 18 Veljača 2015 12:41

Žarko Nemeček kandidat za načelnika općine

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

HDSSB PREDSTAVIO KANDIDATE ZA NAČELNIKA I OPĆINSKO VIJEĆE ČAGLINA -

POŽEGA – HDSSB općine Čaglin istakao je svoje kandidate za načelnika općine, zamjenika i općinsko vijeće na prijevremenim izborima u općini Čaglin, te na tiskovnoj konferenciji predstavio javnosti i svoj program za općinu Čaglin kojim će pridobiti povjerenje glasača. - Mi smo jučer prvi predali liste za općinsko vijeće Čaglina a naš kandidat za načelnika je Žarko Nemeček, za zamjenika je kandidat Damir Fridrich. Zadovoljan sam što su ovi ljudi ušli u našu stranku, mi prihvaćamo ljude koji su voljni dati jedan dio sebe, svoga vremena i svoje volje za naše IMG 4124programske ciljeve, za Slavoniju i ovaj kraj. Otvoreni smo za sve koji neće moći izdržati pritisak i teror koji se događa unutar nekih političkih stranaka. Naša pozicija ostaje uvijek ista i u Čaglinu, osvojiti nekoliko mandata u izvršnoj vlasti i djelovati konstruktivno - predstavio je predsjednik ŽO HDSSB-a i saborski zastupnik dr. Dražen Đurović.

Iako je na prošlim izborima bio kandidat u drugoj stranci, kaže da je vjerovao obećanjima načelnika Ivana Đurine da će uz pomoć HNS-a i ministra gospodarstva Ivana Vrdoljaka uspjeti pokrenuti stvari i nešto učiniti za Čaglin, no nije učinjeno ništa, osim priča, a na kraju su načelnika srušili upravo članovi HNS-a. – Danas taj isti HNS ide sa istim tim načelnikom na još jedne izbore, pa se pitam gdje tu ima poštenja, gdje tu ima dobra za našu općinu i naše stanovnike. U ovoj besparici i neimaštini u jednoj od najnerazvijenijih općina trošiti na prijevremene izbore. To je više nego luksuz i gledanje privatnih interesa. Na nama je da se protiv toga dignemo i da se svi protiv toga ujedinimo. Mislim da svi oni koji su sudjelovali u rušenju općinske vlasti, a sada našim građanima nude rješenja pušu u isti rog. Sve njih nadam se da će naši glasači prepoznati i takvu njihovi nevjerodostojnu politiku i prevrtljivost prepoznati – rekao je kandidat za načelnika Žarko Nemeček, koji je svoj nedavni ulazak u HDSSB obrazložio jer je vidio da se jedino HDSSB istinske brine za Slavoniju, za seljaka i poljoprivredu. Do sada je 25 godina politički radio za Čaglinski kraj i misli da može zajedno s HDSSB-om još puno dati za razvoj Čaglina.

Njegov zamjenik je mladi čovjek Damir Fridrich, koji 6 godina živi u Čaglinu, a do sada je vidio da nema niti mrvice pomaka, a svi samo obećavaju. Čak je i sam razmišljao da se iseli i odlučio da pokuša sam u svoje ruke uzeti kreiranje sudbine i priključio se HDSSB-u. 

Tekst/Foto: Vladimir Protić