Utorak, 08 Rujan 2015 13:26

Uvjereni u pobjedu na parlamentarnim izborima

Ocijeni sadržaj
(3 glasova)

GRADSKI ODBOR HDZ POŽEGA POVEĆAO BROJ ČLANOVA I SIMPATIZERA -

 POŽEGA – Nakon niza izbornih neuspjeha na čelo Gradskog odbora HDZ-a Požega došao je Ante Šolić, koji je uz pomoć tada izabranog predsjedništva podigao stranku. U tom vremenu je utrostručio broj članova, a u zadnje dvije godine na području grada Požega HDZ bilježi izborne uspjehe, od EU izbora, lokalnih izbora i izbora za predsjednika RH, gdje su kandidati HDZ-a uvjerljivo pobijedili na području grada Požega. Danas imaju svoga gradonačelnika u gradu Požega nakon 11-godišnje vladavine SDP-a, a ponovno se mogu pohvaliti s povećanjem broja članstva i posebno velikim brojem simpatizera koji glasuju za HDZ.

- HDZ danas u gradu Požegi ima 22 Temeljna ogranka kojima pokrivaju cijeli grad i prigradska naselja, a broji 2.752 člana i 3.500 simpatizera. Značajni su nas svi članovi a tako i simpatizeri. Organizacija Mladeži HDZ broji 667 članova mlađih od 33 godine, a Zajednica žena Katarina Zrinski broji 1.107 članica HDZ-a, koja djeluje mnogo na humanitarnom dijelu. Oni koji su sumnjali i zlobni ljudi, kažem da GO HDZ-a Požega stoji iza svojih izabranih članova u izvršnoj vlasti, kao i ŽO HDZ-a Požeško-slavonske županije. Naša suradnja je na visokoj razini, a GO kao najveća organizacija ima dobru suradnju sa svim općinskim i gradskim organizacijama HDZ-a.

 Ta dobra suradnja dala nam je dobre rezultate na svih dosadašnjim izborima u zadnje dvije godine, kada smo dobili vlast na cijelom području županije, pa i u Kutjevu i Čaglinu. Naš dobar rad nagrađen je od pučanstva Požeško-slavonske županije, a uz potporu naših članova i simpatizera mi ćemo pobijediti na parlamentarnim izborima - rekao je Ante Šolić, ujedno najavivši i „vruću„ tiskovnu konferenciju u kojoj će razotkriti tajnu organizaciju pod kodnim nazivom „Paukova mreža na području grada Požega“. – Do sada se nitko nije usudio uči u sustav Paukove mreže, a ja ću ući i razotkriti tko je glavni pauk i tko je uveo veliki strah koji vlada u gradu Požegi.

Tekst/foto: Vladimir Protić