Petak, 25 Rujan 2015 08:56

10. hodočašće HSS-a u Mariju Bistricu

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

MARIJA BISTRICA - 10. tradicionalno hodočašće članova Hrvatske seljačke stranke u Mariju Bistricu na kojem je sudjelovala i Županijska organizacija HSS-a Požeško-slavonske županije sa tri autobusa hodočasnika pod vodstvom predsjednika ŽO HSS-a Požeško-slavonske županije Željkom Jakopović održano je ove nedjelje.

10. hodočašće HSS-a ponovno je okupilo velik broj hodočasnika iz cijele Hrvatske a svečanu povorku predvodili su članovi u narodnim nošnjama i sa hrvatskim zastavama te cijeli vrh stranke na čelu sa predsjednikom HSS-a Brankom Hrg. Poruka koju je Hrvatska seljačka stranka i ove godine poslala iz Marije Bistrice je ta da je HSS moderna stranka koja živi u sadašnjem vremenu al cijeni, njeguje, poštuje i nadasve čuva tradiciju, nošnje i običaje hrvatskog naroda, štiti i zagovara obitelj kao temelj društva te kršćanske i moralne vrijednosti na kojima se gradi bolja i kvalitetnija budućnost.

- HSS nikad nije iznevjerio hrvatski narod i to je snažna motivacija da se tako nastavi i u vremenu koje dolazi – izjavio je predsjednik ŽO HSS-a Požeško-slavonske županije Željko Jakopović.