Srijeda, 25 Travanj 2012 15:45

SDP traži još jedan mandat za Mjesne odbore

Ocijeni sadržaj
(6 glasova)

GRADSKA ORGANIZACIJA SDP POZIVA GRAĐANE NA IZBORE  -

POŽEGA – Gradska organizacija SDP-a se obratila putem tiskovne konferencije građanima Požege i pozvala sve građane da izađu na nedjeljne izbore za Vijeća mjesnih odbora i da povjerenje daju kandidatima s liste SDP-a. – U posljednje četiri godine izvršili smo 80% programa MO te za njihove programe utrošili oko 60 milijuna kuna, i to bez izdvajanja za socijalni program, sport ili kulturu. Nadamo se da će građani prepoznati naš rad u MO i u gradskoj upravi, da će nam kao i posljednjih desetak godina pokloniti povjerenje i omogućiti da izvršimo u narednom periodu planove koje imamo za dobrobit naše prelijepe Požege i njenih građana – rekao je Rastislav Navratil, predsjednik GO SDP-a Požega, te kratko prokomentirao napade dviju minornih stranaka koji lažima i bezočnim pamfletom sami sebe najbolje oslikavaju.

SDP je u dosadašnjem mandatu osvojio vlast u 34 Mjesna odbora od 36 koliko ih ima u gradu Požegi i prigradskim naseljima. – Mi uzdignuta čela izlazimo pred svoje građane i tražimo od njih još jedan mandat za naredno četverogodišnje razdoblje na izborima za MO. Svi oni koji se predstavljaju nekim spasiteljima grada Požege a za kojega nisu ništa učinili, a posebno oni kojih nema nigdje, a čine ostatke stranaka koje su svojim neradom uništili. Sve u čemu oni sudjeluju je zadatak blatiti SDP kao stranku i sadašnjeg gradonačelnika. Mi im poručujemo da nemaju nikakve šanse na predstojećim izborima za MO – rekao je Vicko Njavro, predsjednik Foruma seniora SDP-a.

Tajnik GO SDP-a Tihomir Aleksić pozvao je građane da u nedjelju od 07-19 sati izađu na izbore i daju povjerenje listama SDP-a koje su okupile građane koji se ističu svojim sposobnostima. - Izbori su prilika da izaberete osobe koji će se brinuti da vaša ulica i vaš kvart bude uređen, osobe koje će predlagati mjere razvoja komunalne infrastrukture i zaštite okoliša. Dajte povjerenje onima koji će pretočiti sva mišljenja o stvaranju boljeg života u vašem gradu.