Utorak, 08 Rujan 2020 09:48

Požeško-slavonski župan Alojz Tomašević uz dobrodošlicu prvašićima uručio i poklon dobrodošlice sa školskim priborom

Ocijeni sadržaj
(14 glasova)

Požeško-slavonska županija i župan Alojz Tomašević, kao i niz proteklih godina, prvog dana škole poklonili su prvašićima svih osnovnih škola sa područja županije „Paket dobrodošlice za učenike prvake“. Ukupno 599 paketića dobrodošlice sadrži raspored sati, bojice, kolaž papir, blok za crtanje i crtančicu te personalizirano pismo župana Alojza Tomaševića u kojem je poželio učenicima dobrodošlicu u školske klupe.

47a0703e7f3db53f9f7a43674b24c547 L

 

 - Dragi prvašići, danas je počelo najuzbudljivije razdoblje vašeg života. Pred vama su prve školske knjige preko kojih ćete steći nova znanja te razvijati svoje sposobnosti i nadarenosti. Neka vam ta znanja budu poticaj za sretniju i ljepšu budućnost. Želim vam da se zajedno s vašim nastavnicima, roditeljima i novim prijateljima radujete učenju kroz igru i druženje, no naravno uz oprez te pridržavanje svih epidemioloških mjera kako bi zaštitili sebe i svoje bližnje, a time ujedno i svoje prijatelje i nastavnike - istakao je župan Tomašević.

Župan Alojz Tomašević ovim putem poziva sve vozače na oprez kako bi i sami doprinijeli povećanju sigurnosti prometa u našoj Županiji, a time našim učenicima omogućili siguran put od kuće do škole i povratak u obiteljske domove.