Četvrtak, 17 Lipanj 2021 10:21

U gradu Pleternici konstituirani novi Mjesni odbori izabrani 16. svibnja

Ocijeni sadržaj
(16 glasova)

PLETERNICA - Istog dana 16. svibnja kada su se provodili Lokalni izbori za lokalnu samoupravu na području grada Pleternice održani su i Izbori za članove vijeća Mjesnih odbora, njih uzkupno 29. Proteklih dana održane su konstituirajuće sjednice, izabrani predsjednici vijeća Mjesnih odbora, za svaki Mjesni odbor posebno u vijećnici Gradske uprave Pleternice.

Tom prilikom, nakon odabira predsjednika i zamjenika predsjednika u kratkim crtama gradonačelnica Pleternice, Marija Šarić prezentirala model rada u naredne 4 godine. – Imamo neke nove predsjednike mjesnih odbora, ali ima i onih koji nastavljaju s vođenjem svojih sela. Način funkcioniranja ostaje nepromijenjen te će svi dostaviti svoje četverogodišnje planove kako bi u narednom mandatu planski mogli investirati u naša naselja – rekla je gradonačelnica Šarić.

Dodala je i kako je puno toga i odrađeno u proteklim godinama, ali to svakako nije razlog da se s ravnomjernim razvojem svih naselja stane. – Mi želimo u svakom selu ostvariti jednake uvijete za naše stanovnike, stoga ste mi upravo vi bitni jer su Mjesni odbori produžena ruka gradske uprave, vi najbolje poznajete potrebe svojih sredina koje ćemo zajedničkim snagama u narednom periodu i realizirati – zaključila je gradonačelnica Šarić.