Banner 750x94 stampar

web banner

Banner 750x94 županica čestitka

jumbo plakat 2021a

Breadcrumbs

Nedjelja, 26 Rujan 2021 08:21

Županija broji novih 41 pozitivnu osobu na korona virus i trenutno aktivno 262 slučaja oboljelih od Covid 19

Ocijeni sadržaj
(3 glasova)

U Požeško-slavonskoj županiji trenutno je aktivno 262 slučaja zaraze korona virusom (COVID-19), 6 osoba je hospitalizirano, 256 osoba nalazi se u kućnoj izolaciji. U samoizolaciji se nalazi 500 osoba, a ukupno je testirano 58467 osoba. Na posljednjem testiranju obrađeno je 226 uzoraka, od kojih je 41 pozitivnih. 

Preporuke i upute Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo za osobe koje prelaze državnu granicu Republike Hrvatske.

Zbog trenutne situacije na području županije, od 01. srpnja COVID ambulanta u Požegi privremeno prestaje s radom te će po potrebi ponovno biti uspostavljen rad. Testiranja se i dalje provode u ostalim ustanovama koje su provodile testiranja na COVID-19, a to su; Opća županijska bolnica Požega, Opća županijska bolnica Pakrac i bolnica hrvatskih veterana te brzi antigenski testovi u Zavodu za javno zdravstvo Požeško - slavonske županije. 

Sve Odluke Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske.

Sve upute i preporuke Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

Pridržavanje svih dosad donesenih mjera i uputa je od ključne važnosti jer odgovornim ponašanjem možemo smanjiti širenje zaraze korona virusa. Svatko mora biti svjestan odgovornosti za vlastito zdravlje, zdravlje obitelji i sugrađana.

Sve informacije vezane uz korona virus možete pronaći na internetskim stranicama Ravnateljstva civilne zaštite MUP-a RH, Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i jedinstvenoj web stranici www.koronavirus.hr

Pripravnost epidemiološke službe 098/9829-204