Banner 750x94 sajam ant

Untitled 1

Banner 750x94 advent pleter

advent plet

Breadcrumbs

Subota, 14 Svibanj 2022 08:01

Sa 30 testiranih osoba u Županiji imamo 13 novih slučajeva zaraze korona virusom

Ocijeni sadržaj
(9 glasova)

U Požeško-slavonskoj županiji trenutno je aktivno 102 slučaja zaraze korona virusom (COVID-19), 4 osoba su hospitalizirane, 98 osoba nalazi se u kućnoj izolaciji. U samoizolaciji se nalaze 4 osobe, a ukupno je testirano 102517 osoba. Na posljednjem testiranju obrađeno je 30 uzoraka, od kojih je 13 pozitivnih. 

Preporuke i upute Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo za osobe koje prelaze državnu granicu Republike Hrvatske.

Zbog trenutne situacije na području županije, od 15. ožujka COVID ambulanta u Požegi privremeno prestaje s radom te će po potrebi ponovno biti uspostavljen rad. Testiranja se i dalje provode u ostalim ustanovama koje su provodile testiranja na COVID-19.

Sve Odluke Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske.

Sve upute i preporuke Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

Pridržavanje svih dosad donesenih mjera i uputa je od ključne važnosti jer odgovornim ponašanjem možemo smanjiti širenje zaraze korona virusa. Svatko mora biti svjestan odgovornosti za vlastito zdravlje, zdravlje obitelji i sugrađana.

Sve informacije vezane uz korona virus možete pronaći na internetskim stranicama Ravnateljstva civilne zaštite MUP-a RH, Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i jedinstvenoj web stranici www.koronavirus.hr

Pripravnost epidemiološke službe 098/9829-204