Ispiši ovu stranicu
Ponedjeljak, 30 Svibanj 2022 11:46

Polaganjem vijenaca obilježen Dan državnosti RH

Ocijeni sadržaj
(13 glasova)

POŽEGA - U prigodi obilježavanja Dana državnosti Republike Hrvatske kraj spomen-obilježja hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata na Trgu 123. brigade u Požegi vijence su jutros položili i svijeće zapalili predstavnici Koordinacije udruga proisteklih iz Domovinskog rata zajedno s ostalim udrugama proisteklim iz Domovinskog rata, Požeško – slavonska županija na čelu sa županicom Antonijom Jozić, Grad Požega na čelu sa zamjenikom gradonačelnika dr.sc. Borislavom Miličevićem i predsjednikom Gradskog vijeća Matejem Begićem.

Zajednički vijenac položili su čelnici gradova i općina Požeško – slavonske županije, počast je odala i Policijska uprava Požeško – slavonska na čelu s načelnikom Željkom Grgićem, Vojarna 123. brigade hrvatske vojske na čelu s pukovnikom Borisom Galićem i Područni odjel Ministarstva branitelja na čelu s Jozom Katićem.

Vijenac su položila i izaslanstva Hrvatske demokratske zajednice Požeško – slavonske županije te Socijaldemokratske partije Požeško – slavonske županije te Udruga za sport i rekreaciju Josip Knežević iz Nove Ljeskovice.

Molitvu je na kraju predvodio prečasni Josip Krpeljević.

Izvor: rva.hr

Galerija slika