Petak, 31 Kolovoz 2012 14:43

Sjećanje na braću Blašković

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

12. MEMORIJALNI NOGOMETNI TURNIR -

GRADAC –Nogometni klub Slaven iz Gradca po 12. puta organizirao je Memorijalni nogometni turnir braća Blašković u sjećanje na tragično preminule Ivicu i Tomislava Blaškovića. Oni su prije 13 godina smrtno stradali prilikom čišćenja bunara. Ivica je bio hrvatski branitelj, a Tomislav u to vrijeme ročnik Hrvatske vojske.

Ove godine na turniru su igrali uz domaćina i Hrvatska svećenička nogometna reprezentacija iz Zagreba, NK Sulkovci i ekipa Cafe bar San Diego iz Požege.

Nakon popodnevnog međusobnog igranja u finale se plasirala ekipa NK Sulkovci i NK Slaven Gradac, a domaćini su ovaj puta bili bolji i pobijedili Sulkovčane s 2:1. Treće mjesto zauzela je ekipa Reprezentacije svećenika, a četvrto mjesto ekipa San Diego. Najbolji strijelac sa 5 postignutih golova bio je Robert Nović iz ekipe San Diego, a najbolji vratar Dejan Adžidović iz NK Slaven.

Pehare i zahvalnice ekipama uručili su tajnik kluba Mijo Jozić, predsjednik kluba Goran Pavlović i gradonačelnik Pleternice Franjo Lucić. Za sve sudionike domaćini su priredili večeru i druženje uz tamburaše Zlatne doline.