Utorak, 11 Rujan 2012 20:37

Obnovljen stadion na Orljavi

Ocijeni sadržaj
(3 glasova)

UPRAVA NK SLAVONIJE U PUNOJ AKCIJI -

POŽEGA – Već na prvom domaćinstvu novak u 3. ŽNL odigrao je s pobjedom na obnovljenom stadionu. Proteklih mjeseci Uprava NK Slavonije dodatno se angažirala  na obnavljanju i uređenju stadiona i poboljšanju uvjeta rada kako trenera, tako i nogometaša.

Uređena je fasada objekta, uređene klupske prostorije, promijenjeni dotrajali drveni dijelovi konstrukcije i obnovljena gazišta na tribinama. Uskoro dolaze i nova sjedišta za 600 gledatelja. Kako ističe predsjednik Mitar Obradović od grada Požege su za sve poslove dobili 200 tisuća kuna, a uz sponzore i uglavnom vlastitim radom na svim radovima sve je napravljeno u vrijednosti dodatnih 500 tisuća kuna.

Novo uređeni stadion obišao je i gradonačelnik Zdravko Ronko koji je istakao da od početka podržava rad uprave, koja je svojim idejama, ali i radom i zalaganjem napravila puno. Grad će u svim takvim sredinama uvijek dodatno pomoći.

NK Slavonija je potpisala i ugovor o najmu krovišta za postavljanje elektro panela nad tribinama kojim će dobiti novo uređeno krovište i financirano grijanje objekta. Krovište je iznajmljeno tvrtki koja se bavi proizvodnjom i prodajom energije na 14 godina.