Breadcrumbs

Utorak, 22 Listopad 2019 13:14

KK “Obrtnik” Požega nastupili na Prvenstvu RH u šprintu

Ocijeni sadržaj
(5 glasova)

Na Prvenstvu RH u šprintu za sezonu 2019./2020. - za kadetkinje i kadete U14 održanog 20. listopada 2019. god. u Zagrebu nastupili su i kadeti KK “Obrtnik” iz Požege.

Za kadetkinje je nastupila Nera Bakić, a za kadete Dino Prnjavorac, Luka Jazvić, David Abramović, Luka Miloš, Josip Kalem i Gabriel Šunjo. Popularne “Naranče” i na ovom natjecanju ostvarile su zapažene rezultate i vratili se s medaljama.

“I na ovom državnom prvenstvu ostvareni su odlični rezultati. Veseli me što smo postali poznati na kuglačkoj karti Hrvatske jer na svakom natjecanju igramo zapaženu ulogu. Na ovom državnom prvenstvu nakon odlično odrađenih kvalifikacija, malo je bilo nesreće jer su Dino i Josip međusobno igrali u osmini finala. Rezultati koje su imali omogućavali su prolazak u četvrtfinale. Josip je bio bolji te je odličnom igrom u četvrtfinalu izborio polufinale gdje ga je pobijedio kasniji osvajač prvenstva Marin Zekić. Zanimljivo je da je i Nera izgubila u polufinalu od osvajačice prvenstva Mie Amber Berić. U konačnici, zadovoljni smo brončanim medaljama Nere Bakić i Josipa Kalem.” - rekao je trener Željko Lončar.